Να στείλετε μήνυμα
products

Προσαρμόσιμη Αγία Γραφή Υπηρεσίες Εκτύπωσης Τύπου Τυποποιημένη Βίβλος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BIBLE
Πιστοποίηση: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
Ποσότητα παραγγελίας min: 3000
Τιμή: 5-10 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασμένα σε κουτιά για εξαγωγή με περιορισμένο βάρος 16 kg
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες παραγωγής
Όροι πληρωμής: 1/3rd με τη διαταγή, 1/3rd με την έγκριση των αποδείξεων και 1/3rd επάνω στην παραλαβή των αντιγράφω
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 σύνολα ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Νικρό χαρτί Βίβλου θεραπεία κάλυψης: Τυπώματα με φύλλο, θερμικά γυαλιστικά, ράψιμο νήματος
Τεχνολογία Τύπου: Εκτύπωση μέσω διαδικτύου Συσκευή: Καρτόνι τυπικής εξαγωγής
Μέγεθος: Α5 ή προσαρμοσμένο Βάρος χαρτιού: 28 γραμμάρια, 30 γραμμάρια, 33 γραμμάρια, 35 γραμμάρια, 40 γραμμάρια, 50 γραμμάρια
Προσαρμογή: Διαθέσιμο Ονομασία προϊόντος: Εκτύπωση Βιβλίων της Αγίας Γραφής
Υψηλό φως:

Υπηρεσίες Τύπου Αγίας Γραφής

,

Υπηρεσίες Εκτύπωσης Βιβλίων


Περιγραφή προϊόντων

Προσαρμόσιμο ΠΟ δερμάτινο εξώφυλλο Βίβλος Αγία Γραφή Εκτύπωση βιβλίου

Περιγραφή του προϊόντος:

Η Τυπωτική Βίβλου είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που προσφέρει την εξατομικευμένη εκτύπωση βιβλίων της Αγίας Γραφής χρησιμοποιώντας λεπτό χαρτί Βίβλου και τεχνολογία εκτύπωσης με ηλεκτρονική τροφοδοσία.Τα υψηλής ποιότητας υλικά και η εκτύπωση μας δημιουργούν ένα εκπληκτικά όμορφο βιβλίο της Αγίας Γραφής που θα διαρκέσει για χρόνιαΠροσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών για το εξώφυλλο, συμπεριλαμβανομένου πραγματικού δέρματος, PU δέρματος, ύφασμα και χαρτί, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο εξώφυλλο για τη Βίβλο σας.συμπεριλαμβανομένου του αέραΜε τις επιλογές προσαρμογής μας, μπορείτε να εξατομικεύσετε τη Βίβλο σας για να την κάνετε πραγματικά μοναδική.Πάρτε τη δική σας εκτυπωμένη Βίβλο σήμερα!

 

Εφαρμογές:

Εκτύπωση Γραφών

Η Αγία Γραφή, με την μακρά ιστορία της, είναι σύμβολο πίστης και είναι πολύ σεβαστή από ανθρώπους από όλο τον κόσμο.Η εκτύπωση Γραφών με ειδικό τρόπο από την Κίνα προσφέρει τον καλύτερο τρόπο να φτιάξετε τη δική σας προσωπική Γραφή, το οποίο είναι ένα μεγάλο δώρο για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμος, βάπτιση και πολλές άλλες θρησκευτικές εκδηλώσεις.Η εξατομικευμένη έκδοση Βιβλίων από το εργοστάσιό μας είναι γεμάτη από τέλεια τεχνική και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως δέρμα PU, ύφασμα, χαρτί κλπ.

Η επαγγελματική μας εκτυπωτική εταιρεία ειδικεύεται στην εκτύπωση Βίβλου 1C ή 2C, Εκτύπωση Βίβλου Αγίου και Εκτύπωση Βίβλου Προσαρμοσμένου.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μας είναι 3000 και η τιμή κυμαίνεται από 5 έως 10 δολάρια.Ο χρόνος παραγωγής μας είναι 4 εβδομάδες και μπορούμε να παρέχουμε έως και 10.000 σετ την ημέρα.

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά FSC, DISNEY, BSCI, NBCU και SEDEX. Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών δέσμευσης, όπως χαρτί πίσω, casebound και flexibound. Η συσκευασία είναι τυποποιημένο χαρτόνι εξαγωγής με περιορισμένο βάρος 16kg.Παρέχουμε μια ποικιλία μεθόδων αποστολήςΤο μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί σε A5 ή άλλες διαστάσεις.

Οι όροι πληρωμής είναι 1/3 με την παραγγελία, 1/3 μετά την έγκριση των αποδεικτικών στοιχείων και 1/3 μετά την παραλαβή των προκαταβολικών αντιγράφων.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εκτύπωση Βίβλου με το εμπορικό σήμα BIBLE, που προέρχεται από την Κίνα, είναι πιστοποιημένη από FSC, DISNEY, BSCI, NBCU και SEDEX.με τιμή από 5 έως 10 δολάρια το σύνολοΗ συσκευασία είναι συσκευασμένη σε κιβώτιο εξαγωγής με 16kg limiated, και ο χρόνος παράδοσης για την παραγωγή είναι περίπου 4 εβδομάδες.1/3 μετά την έγκριση των αποδεικτικών στοιχείων και 1/3 μετά την παραλαβή των προκαταρκτικών αντιγράφων. Η ικανότητα εφοδιασμού είναι 10000 σετ ανά ημέρα. Η δέσμευση περιλαμβάνει το Paper Back, Casebound και Flexibound, και η επεξεργασία της κάλυψης περιλαμβάνει την Τυποποίηση Φόλιου, τη Θερμική Έκλαση και την Τρίχωση Τριχών.Προσαρμογή είναι διαθέσιμηΤο όνομα του προϊόντος είναι Holy Bible Book Printing. Αυτό το Custom Bible Printing υποστηρίζει την εκτύπωση λεπτού βιβλίου χαρτιού, την εκτύπωση βιβλίου προσαρμοσμένου ή 1c ή 2c εκτύπωση βιβλίου.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική Υποστήριξη και Υπηρεσία Τύπου Βιβλίων

Στην εκτύπωση Βιβλίων, παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.Η ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε..

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων:

  • Εξάλειψη προβλημάτων λογισμικού και υλικού
  • Εγκατάσταση και εγκατάσταση εκτυπωτών, σαρωτών και άλλων εξοπλισμού
  • Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής
  • Αναβάθμιση και τροποποίηση υφιστάμενων συστημάτων
  • Εφεδρικό και ανάκτηση δεδομένων
  • Υποστήριξη και υποστήριξη υλικού και λογισμικού

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και δεσμευόμαστε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εργασίας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Η Custom Bible Printing προσφέρει υπηρεσίες συσκευασίας και αποστολής για τους πελάτες μας.φούσκαΟι επιλογές αποστολής μας περιλαμβάνουν την κανονική χερσαία αποστολή, την ταχεία αποστολή και τη διεθνή αποστολή.Χρησιμοποιούμε αξιόπιστους μεταφορείς όπως FedEx, UPS, και DHL για την παράδοση των παραγγελιών σας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του προϊόντος Custom Bible Printing;
Α: Το εμπορικό σήμα του προϊόντος εκτύπωσης Βιβλίων είναι BIBLE.
Ε: Πού κατασκευάζεται το προϊόν Τύπου Βίβλων Προσαρμογής;
Α: Το προϊόν Custom Bible Printing είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.
Ε: Ποιες πιστοποιήσεις έχει το προϊόν Τύπου Βίβλου Προσαρμογής;
Α: Το προϊόν Custom Bible Printing έχει πιστοποιητικά FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX.
Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του προϊόντος Custom Bible Printing;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του προϊόντος Custom Bible Printing είναι 3000.
Ε: Πόσο κοστίζει το προϊόν Τύπου Βίβλου Προσαρμογής;
Α: Το προϊόν εκτύπωσης Βίβλου εξατομίκευσης κοστίζει 5-10 δολάρια.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +14255030262