Να στείλετε μήνυμα
Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου για Artful Dragon Press

Η παρούσα δήλωση απορρήτου αποκαλύπτει τις πρακτικές απορρήτου για το www.artfuldragon.com. Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει αποκλειστικά για τις πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο.

  1. Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται από εσάς μέσω της ιστοσελίδας, πώς χρησιμοποιούνται και με ποιον μπορεί να μοιραστούν.
  2. Τι επιλογές έχετε για τη χρήση των δεδομένων σας.
  3. Οι διαδικασίες ασφαλείας που εφαρμόζονται για την προστασία της κατάχρησης των πληροφοριών σας.
  4. Πώς μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες στις πληροφορίες.

Συλλογή, Χρήση και Διαμοιρασμός Πληροφοριών

Είμαστε οι αποκλειστικοί ιδιοκτήτες των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχουμε πρόσβαση μόνο για να συλλέξουμε πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλης άμεσης επαφής από εσάς.Δεν θα πουλήσουμε ή να νοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν..

Δεν θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με κανένα τρίτο μέρος εκτός της οργάνωσης μας,εκτός από ό,τι είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του αιτήματός σας, π.χ. για την αποστολή παραγγελίας.

Εκτός αν μας ζητήσετε να μην το κάνουμε, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο μέλλον για να σας ενημερώσουμε για προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Η πρόσβασή σας στις πληροφορίες και ο έλεγχός σας πάνω σε αυτές

Μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε μελλοντική επικοινωνία από εμάς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού τηλεφώνου που παρέχεται στον ιστότοπό μας:

Ασφάλεια

Όταν υποβάλλετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας, οι πληροφορίες σας προστατεύονται τόσο online όσο και offline.

Όπου συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως δεδομένα πιστωτικών καρτών), αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και μας διαβιβάζονται με ασφαλή τρόπο.Μπορείτε να το επαληθεύσετε ψάχνοντας για ένα σύμβολο κλειδώματος στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησης., ή αναζητώντας το "https" στην αρχή της διεύθυνσης της ιστοσελίδας.

Ενώ χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών που μεταδίδονται στο διαδίκτυο, προστατεύουμε επίσης τις πληροφορίες σας εκτός σύνδεσης.(π.χ. χρέωση χρέωσης ή εξυπηρέτηση πελατών) έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίεςΟι υπολογιστές / διακομιστές στους οποίους αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες διατηρούνται σε ασφαλές περιβάλλον.

 

Εάν αισθάνεστε ότι δεν τηρούμε την παρούσα πολιτική απορρήτου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μέσωtpage@artfuldragon.com.