Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Artful Dragon Press

Artful Dragon Press
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Αφρική
Μάρκες: Τεχνικό Τύπο Δράκου
Αριθμός Υπαλλήλων: 5~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Γιατί να Τυπώσετε με το Τεχνικό Δράκο;

Η Εμπειρία και οι Σύνδεσμοι μας Ως Εκτυπωτής στο Εξωτερικό
Σας Διαβεβαιώνει για Υψηλής Ποιότητας, Φθηνής Τύπο

 

Το Artful Dragon είναι ένας αμερικανικός χονδρικός μεσίτης εκτύπωσης που συνεργάζεται με ασιατικές εταιρείες εκτύπωσης.εκτύπωση υπεράκτιαΚίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 0υπηρεσίες και προϊόντασε τιμές χονδρικής.

 

Πελάτες σε όλο τον κόσμο έρχονται σε εμάς για να συντονίσουμε την αγορά εκτυπωτικών προϊόντων για λογαριασμό τους.

 

Το Artful Dragon Press είναι έναΜεγάλος αγοραστής.Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τις καλύτερες εταιρείες εκτύπωσης της Ασίας.

 

Κίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 1Θα γνωρίζετε ακριβώς τι θα πάρετε όταν ολοκληρωθεί το έργο, επειδή παρέχουμε αποδείξεις και δεσμευτικά εικονίδια σε όλα τα έργα εκτύπωσης στο εξωτερικό για έγκριση πριν από την εκτύπωση.

 

Παρέχουμε επίσης100% άνευ όρων εγγύησηΔεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε όταν φροντίζουμε τις ανάγκες σας για την ασιατική εκτύπωση.

 

Οι αναφορές πελατών είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας γίνονται μακροπρόθεσμοι πελάτες λόγω των τιμών μας και της ποιότητας των υπηρεσιών μας.Μπορούμε να σας παρέχουμε πολλές συστάσεις... απλά ρωτήστε!

 

 

 

 

Η συναλλαγή με ασιατικές τυπογραφικές εταιρείες μπορεί να είναι μια καλή ή μια κακή εμπειρία ανάλογα με τις υπηρεσίες του μεσίτη εκτύπωσης που λαμβάνετε.Το Artful Dragon Press είναι ένας έμπειρος μεσίτης εκτύπωσης που προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική τιμή.ΕπικεφαλήςΟι ασιατικές εταιρείες εκτύπωσης μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 30% σε σύγκριση με την εκτύπωση στις ΗΠΑ.όσο μεγαλύτερες είναι οι αποταμιεύσεις σαςΣυμπεριλαμβάνουμε όλα τα έξοδα αποστολής, τελωνείων και παράδοσης στις τιμές μας, έτσι δεν υπάρχουν εκπλήξεις για τους πελάτες μας.
 • Εξαιρετική ΠοιότηταΕπικεφαλήςΧρειάζονται χρόνια έρευνας και πειραματισμού για να βρεθούν αξιόπιστοι εκτυπωτές στο εξωτερικό που να μπορούν να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.Έχουμε ένα δίκτυο αξιόπιστων εκτυπωτών στην Κορέα., Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ινδονησία και Ινδία.
 • Γραφείο στο Σενζέν της Κίνας - Για ταχύτερη και πιο αξιόπιστη υπηρεσίαΕπικεφαλήςΠολλές εκτυπώσεις μας γίνονται στην Κίνα, οπότε διατηρούμε ένα γραφείο στο Σενζέν για να μας επιτρέψει να παρακολουθούμε στενά τους προμηθευτές και να διευκολύνουμε τις διαδικασίες παραγωγής και αποστολής.- Δεν ξέρω.- Δεν ξέρω.
 • Βαθιά Εικόνα για τις Ξένες Τυπογραφικές Εταιρείες που Κέρδισαν Με ΕμπειρίαΕπικεφαλήςΟι ασιατικές τυπογραφικές εταιρείες έχουν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, ξέρουμε ποιες παραγγελίες πρέπει να πηγαίνουν σε ποια εργοστάσια για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση λόγω της τεράστιας αγοραστικής μας δύναμηςΕπικεφαλήςΕάν επισκεφθείτε ασιατικούς εκτυπωτές ως μεμονωμένη εταιρεία, θα είναι δύσκολο να λάβετε ικανοποιητικούς όρους και εγγυήσεις για τα προϊόντα.Από τότε που το Artful Dragon Press φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε επιχειρήσεις εκτύπωσης στην Ασία κάθε χρόνο, είμαστε σε θέση να πάρουμε τις απόλυτες καλύτερες τιμές, όρους και εγγυήσεις προϊόντων για τους πελάτες μας.
 • Το γραφείο μας είναι ανοιχτό 24/7.ΕπικεφαλήςΌταν είναι νύχτα στις ΗΠΑ, είναι μέρα στην Ασία. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσες να χάσεις αρκετές ημέρες επικοινωνίας με το εργοστάσιο αν έστελνες μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας στις ΗΠΑ.Αφού λειτουργούμε 24/7, μπορούμε να στείλουμε το μήνυμά σας στο εργοστάσιο γρήγορα., κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας τους.
 • Εμπειρογνώμονες Ναυτιλίας και ΤελωνείωνΕπικεφαλήςΥπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά στην ναυτιλία που η ίδια η ναυτιλία μπορεί να είναι μια εξειδίκευση.Η Artful Dragon Press κάνει και τα δύο αυτά πράγματα εδώ και χρόνια.Γνωρίζουμε τους κανόνες, ξέρουμε με ποιον να μιλήσουμε και ξέρουμε πώς να πάρουμε τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες για τη ναυτιλία.
Κίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 2

Η δική σουΙδιωτική ζωήΚάντε κλικ.Εδώ.για να μάθετε περισσότερα για τηνΌροι Υπηρεσίας.

Ποια Είναι Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Να Τυπώσετε Στο Εξωτερικό;

Οι εταιρείες εκτύπωσης της Κίνας και της Ασίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τα ακόλουθα προϊόντα εκτύπωσης:

 1. Εκτύπωση βιβλίων (σκληρών και μαλακών)
 2. Μεγάλα έντυπα
 3. Εκτύπωση παιδικών βιβλίων
 4. Εκτύπωση ημερολογίων και καταλόγων
 5. Εκτύπωση εφημερίδων, ημερολογίων, βιβλιαρίων και σημειωματών
 6. Εκτύπωση βιβλίων μαγειρικής
 7. Εκτύπωση περιοδικών και φυλλαδίων
 8. Συσκευές, αυτοκόλλητα και εκτύπωση αυτοκόλλητων
 9. Τσάντες δώρων, παιχνίδια, κιβώτια και συσκευασίες

 

 

Κίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Πάρτε μια Ασιατική Πινακοθήκη

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε πώς μπορούμε να κάνουμε τεράστιες οικονομίες για εσάς,Πάρτε μια Ασιατική Πινακοθήκηαπό το Artful Dragon για την παραγωγή του επόμενου βιβλίου, ημερολογίου, καταλόγου ή άλλου εκτυπωτικού έργου.Θα σας δείξουμε πώς να πάρετε καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και υπηρεσία χρησιμοποιώντας τους ασιατικούς εκτυπωτές μας ή άλλες διεθνείς εκτυπώσειςεταιρείες.

Εάν θέλετε να συζητήσετε το έργο εκτύπωσης στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tpage@artfuldragon.com

ReliabilitySealΩςΜεσίτης εκτύπωσης με έδρα τις ΗΠΑ, Artful Dragon παρέχει ποιοτική εκτύπωση για βιβλία, κατάλογο, φυλλάδιο, ημερολόγιο, τετραχρωματική εκτύπωση, κλπ. στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και άλλες χώρες της Ασίας χρησιμοποιώντας αξιόπιστα,υψηλής ποιότητας ασιατικές και κινέζικες εκτυπωτές.

Ιστορία

 

 

 

Γρήγορη, αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας εκτύπωση με μικρότερο κόστος

Η Artful Dragon είναι ένας μεσίτης εκτύπωσης με έδρα τις ΗΠΑ που συνεργάζεται με τυπογραφικές εταιρείες στην Κίνα και ασιατικές τυπογραφικές εταιρείες για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων εκτύπωσης σε τιμές χονδρικής.

Είμαστε μεγάλος αγοραστής υπηρεσιών εκτύπωσης από τις κορυφαίες ασιατικές εταιρείες εκτύπωσης για πάνω από 15 χρόνια, έτσι ώστε να έχουμε τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη υπηρεσία.Μπορούμε να πάρουμε τις ίδιες εκπτώσεις για εσάς μέσω των σχέσεων μας.

Οι ασιατικές τυπογραφικές εταιρείες μπορούν να εκτυπώσουν για πολύ λιγότερο, συμπεριλαμβανομένων μαλακών ή σκληρών βιβλίων, εγχειριδίων, παιδικών βιβλίων, βιβλίων μαγειρικής, βιβλίων τραπεζιού, περιοδικών, ημερολογίων, καταλόγων, περιοδικών,και άλλα διάφορα προϊόντα εκτύπωσης.

Θα πάρετε εκτύπωση που είναι εξίσου καλή ή καλύτερη από αυτή που έχετε τώρα!

Υπηρεσία

 

Διεθνείς υπηρεσίες μεσίτη εκτύπωσης Κίνα, Ασία, Ινδονησία, Χονγκ Κονγκ

Διεθνείς μεσίτες εκτύπωσηςΤεχνικό Τύπο Δράκουμπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ασιατικούς εκτυπωτές ή κατασκευαστές εκτύπωσης στην Κίνα, την Ινδία, την Ινδονησία, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, την Ταϊβάν ή τη Σιγκαπούρη.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξοικονόμηση έως και 30% για το κόστος παραγωγής εκτύπωσης σε έργα εκτύπωσης τόσο διαφορετικά όσο το σκληρό ή μαλακό εξώφυλλοβιβλία, παιδικά βιβλία, βιβλία μαγειρικής, περιοδικά,Καταλόγους,Ημερολόγιακαι πολλάΆλλα προϊόνταπου απαιτούντετραχρωματική εκτύπωση.

 

 

 

Κίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 0 

Μεσίτες Τυπογραφίας που Αντιπροσωπεύουν Πελάτες

Σε αντίθεση με άλλους μεσίτες εκτύπωσης δεν δουλεύουμε για ασιατικούς ή άλλους διεθνείς εκτυπωτές, αντί γι 'αυτό είμαστε μια ΗΠΑ με έδρα,Διεθνής εταιρεία μεσίτησης εκτύπωσηςΔουλεύω για και εκπροσωπώ εσάς, τον πελάτη μας.

"Ο Διεθνής μας Μεσίτης Τύπου Μπορεί να Σας Βρει Καλύτερη Προτιμήση Τύπου"

Ως μεσίτες για εκτύπωση στο εξωτερικό, έχουμε αναπτύξει ισχυρές σχέσεις με μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμέναΑσιατικές τυπογραφικές εταιρείεςσυν κατασκευαστές εκτύπωσης στην Κίνα,Χονγκ ΚονγκΔεν είμαστε συνδεδεμένοι με κανέναν εκτυπωτή επιτρέποντας στους μεσίτες μας να αποκτήσουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες μας σε μεσαίες και μεγάλες ποσότητες.

Ωςεμπορικοί μεσίτες εκτύπωσης, τα είδη των έργων εκτύπωσης που έχουμε διαμεσολαβηθεί περιλαμβάνουν:

 

 

 

Full color corporate brochure sample.

Πάρτε πραγματικές αποδείξεις τύπου και συνδεδεμένα δείγματα

Η εργασία των καλών υπεράκτιων μεσιτών εκτύπωσης είναι να επιτύχουν για τους πελάτες τους το ίδιο υψηλής ποιότητας προϊόν, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος παραγωγής.

Θα λάβετε πραγματικές αποδείξεις από τον Τύπο.(προσπάθησε να τα πάρεις στην τοπική σου αγορά!)και τυλιγμένα δείγματα βιβλίων που σας επιτρέπουν να δείτε το τελικό προϊόν σας στο στάδιο της δοκιμής.διεθνείς μεσίτες εκτύπωσηςΦροντίζουμε όλες τις λεπτομέρειες από την προεκτύπωση μέχρι το τελωνείο και την παράδοση στην πόρτα σας.

Άσε με.Τεχνικό Τύπο ΔράκουΓινόμαστε οι διεθνείς μεσίτες εκτύπωσης.

Επισκεφτείτε τοΔιάλογος τοποθεσιώνΓια να αναθεωρήσουμε τους πολλούς τύπους εκτυπωτικών έργων που έχουμε διαμεσολαβήσει για τους πελάτες μας.

 
 
 

Το να ξεκινάς είναι τόσο εύκολο όσο το να ξεκινάς 1 2 3

 

Κίνα Artful Dragon Press Εταιρικό Προφίλ 2


 

Η Artful Dragon συνεργάζεται απευθείας με τον εκτυπωτή στην Ασία, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το κάνετε.,Τα μεταφορικά, τα τελωνειακά και η παράδοση στην πόρτα σας.

 
 
 
 
 
 

Όλες οι εκτυπώσεις βιβλίων γίνονται με μελάνες χωρίς μόλυβδο, με βάση τη σόγια.

Η Artful Dragon Press είναι ένας μεσίτης εκτύπωσης με έδρα τις ΗΠΑ για ασιατικές εταιρείες εκτύπωσης με καθιερωμένες συνδέσεις με τα καλύτερα διεθνή τυπογραφεία.Είμαστε αφιερωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα παράγοντας τα υψηλής ποιότητας έντυπα υλικά σας (συμπεριλαμβανομένης της τετραχρωματικής εκτύπωσης βιβλίων) χρησιμοποιώντας ασιατικές εταιρείες εκτύπωσης στην Ασία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ (Κίνα), Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν (Κίνα), Ευρώπη και Ινδία.

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Οι Τοποθεσίες μας

Εταιρική διεύθυνση
Η Artful Dragon Press Inc.
13155 SW 134TH ST D207
Μαϊάμι, FL 33186
Δωρεάν:1-800-630-1117

Ημερικανική ταχυδρομική διεύθυνση
Τέρι Πέιτζ
Τεχνικό Τύπο Δράκου
35306 SE Sequoia Place, #A
Σνόκαλμι, WA 98065

Διεύθυνση της Κίνας
Αντίο: Άντυ Λι
Τεχνικό Τύπο Δράκου
Κτίριο Τυπογραφίας Reliance
Βιομηχανική ζώνη 25Α Longshan
Νάνλινγκ, Λονγκγκάνγκ.
Σενζέν, Κίνα 518114

Στοιχεία επικοινωνίας