Να στείλετε μήνυμα
products

Υπηρεσία εκτύπωσης βιβλίων σε σκληρή επιφάνεια με PLC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Board book
Πιστοποίηση: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: 1-3 USD per copy
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασμένα σε κουτιά για εξαγωγή με περιορισμένο βάρος 16 kg
Χρόνος παράδοσης: 3 εβδομάδες παραγωγής
Όροι πληρωμής: 1/3rd με τη διαταγή, 1/3rd με την έγκριση των αποδείξεων και 1/3rd επάνω στην παραλαβή των αντιγράφω
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 αντίτυπα την ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Μελάνι εκτύπωσης: Φιλικό προς το περιβάλλον μελάνι Τελική εκτύπωση: Στιλπνή ελασματοποίηση
Βάρος χαρτιού εκτύπωσης: 350 γραμμάρια C1S ή 400 γραμμάρια C1S Σχέδιο εκτύπωσης: Προσαρμοσμένο
Μέθοδος εκτύπωσης και αποστολής: Με τη θάλασσα/αεροπορία/έκφραση Χρώμα εκτύπωσης: πλήρες χρώμα
Τύπος εκτύπωσης: Παιδικά βιβλία Εκτύπωση σελίδων: 8-32 Διασκορπήσεις
Υψηλό φως:

Υπηρεσία εκτύπωσης παιδικών βιβλίων

,

Υπηρεσία εκτύπωσης βιβλίων με παρτσέτες

,

Εκτύπωση βιβλίων σκληρής επιφάνειας


Περιγραφή προϊόντων

ΠΛΚ Πλαστρωμένο Παιδικό Πίνακα

Περιγραφή του προϊόντος:

Η εκτύπωση παιδικών βιβλίων είναι μια ιδανική λύση εκτύπωσης για παιδικά βιβλία τέχνης και βιβλία ιστοριών..Με αυτή την εκτυπωτική υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικά παιδικά έντυπα που θα διαρκέσουν για χρόνια.Η επαγγελματική μας ομάδα θα εξασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν πληροί τις ακριβείς προδιαγραφές σας και παραδίδεται εγκαίρως.Είτε δημιουργείτε ένα παιδικό βιβλίο για μια ειδική περίσταση, είτε απλά θέλετε να ζωντανέψετε τις παιδικές σας ιστορίες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Εφαρμογές:

Η εκτύπωση παιδικών βιβλίων είναι μια ειδική διαδικασία εκτύπωσης παιδικών βιβλίων, όπως βιβλία τέχνης, βιβλία ιστοριών, κόμικς και βιβλία χρωματισμού.Αυτός ο τύπος εκτύπωσης απαιτεί τη χρήση ειδικής επωνυμίαςΤο μεικτό ποσό παραγγελίας για το προϊόν αυτό είναι 500 αντίτυπα.και οι τιμές κυμαίνονται από 1-3 USD ανά αντίγραφοΗ συσκευασία γίνεται σε κιβώτια εξαγωγής με όριο 16 kg. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3 εβδομάδες και οι όροι πληρωμής είναι 1/3 με παραγγελία, 1/3 με έγκριση αποδεικτικών στοιχείων και 1/3 με παραλαβή προκαταβολικών αντιγράφων.Η ικανότητα εφοδιασμού για αυτό το προϊόν είναι 10000 αντίτυπα την ημέρα.Το υλικό εκτύπωσης είναι χαρτί C1S με βάρος είτε 350gm είτε 400gm. Οι επιλογές τελικής επεξεργασίας περιλαμβάνουν γυαλιστερή στρώση,και το μελάνι που χρησιμοποιείται είναι φιλικό προς το περιβάλλονΑυτός ο τύπος εκτύπωσης είναι ιδανικός για τη δημιουργία όμορφων και μοναδικών παιδικών βιβλίων που μπορούν να εκτιμηθούν για χρόνια.

 

Προσαρμογή:

Υπηρεσία εκτύπωσης παιδικών βιβλίων

Η υπηρεσία εκτύπωσης παιδικών βιβλίων παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες εκτύπωσης παιδικών εκδόσεων.επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό βιβλίο προσαρμοσμένο για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 • Ετικέτα: Βιβλίο επιτροπής
 • Χώρος προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 500
 • Τιμή: 1-3 δολάρια το αντίτυπο
 • Περιγραφή συσκευασίας: συσκευασμένο σε χαρτοκιβώτιο εξαγωγής με περιορισμένο βάρος 16 kg
 • Χρόνος παράδοσης: 3 εβδομάδες παραγωγής
 • Όροι πληρωμής: 1/3 με την παραγγελία, 1/3 με την έγκριση των αποδεικτικών στοιχείων και 1/3 με την παραλαβή των προκαταβολικών αντιγράφων.
 • Ικανότητα προμήθειας: 10000 αντίτυπα την ημέρα
 • Σχεδιασμός εκτύπωσης: Προσαρμοσμένο
 • Τελική εκτύπωση: Λάμιναρισμός γυαλιστερό
 • Τύπος εκτύπωσης: Βιβλία για παιδιά
 • Βάρος χαρτιού εκτύπωσης: 350gm C1S ή 400gm C1S
 • Τυπογραφική συγκόλληση: συγκόλληση βιβλίων από χαρτόνι

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες εκτύπωσης για να διασφαλίσουμε ότι το βιβλίο του παιδιού σας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο βιβλίο που είναι τόσο όμορφο όσο και προσιτόΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την εξατομικευμένη εκτύπωση παιδικών βιβλίων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η εκτύπωση παιδικών βιβλίων προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας.Η τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.Αν χρειάζεστε βοήθεια με τη διαδικασία εκτύπωσης, μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία μας.μπορούμε να σας παρέχουμε λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλέςΠροσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα πόρων, όπως ηλεκτρονικά μαθήματα και FAQ, για να σας βοηθήσουμε στις ανάγκες εκτύπωσης.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή για την εκτύπωση παιδικών βιβλίων

Προσφέρουμε υπηρεσίες συσκευασίας και αποστολής υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα εκτύπωσης παιδικών βιβλίων.Όλα τα προϊόντα μας τυλίγονται με ασφάλεια σε προστατευτική συσκευασία για να διασφαλιστεί ότι φτάνουν σε τέλεια κατάσταση..

Μπορούμε να παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες αποστολής για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε τόσο εγχώρια όσο και διεθνή αποστολή, και μπορούμε να παρέχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης για την ευκολία σας.Το έμπειρο προσωπικό μας θα διασφαλίσει ότι η παραγγελία σας θα αποσταλεί γρήγορα και με ασφάλεια..

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες συσκευασίας και αποστολής μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

 

Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +14255030262