Να στείλετε μήνυμα
products

Πλήρες χρώμα προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο εκτύπωση βιβλίου χαρτοπετσέτα / σκληρή επιφάνεια για χαλάρωση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Τιμή: 1-3 USD per copy
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασμένα σε κουτιά για εξαγωγή με περιορισμένο βάρος 16 kg
Χρόνος παράδοσης: 2 εβδομάδες παραγωγής
Όροι πληρωμής: 1/3rd με τη διαταγή, 1/3rd με την έγκριση των αποδείξεων και 1/3rd επάνω στην παραλαβή των αντιγράφω
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 αντίτυπα την ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος κάλυψης: Επιστημονική έκδοση Ηλικιακό φάσμα: Παιδιά και Ενήλικες
Απόθεμα εγγράφου: Χάρτης χωρίς επικάλυψη. Μέγεθος: Οποιοδήποτε μέγεθος
Τύπος: Βιβλία χρωματισμού Τύπος εκτύπωσης: πλήρες χρώμα
Επαναληπτικό: Επιστροφή χαρτιού, σύνδεση συρματόσχοινου κλπ. Ονομασία του προϊόντος: Βιβλία Χρωματισμού για Παιδιά και Ενήλικες
Υψηλό φως:

Εκτύπωση αυτοκόλλητων βιβλίων σε πλήρες χρώμα

,

Εκτύπωση αυτοκόλλητων βιβλίων σε σκληρή επιφάνεια


Περιγραφή προϊόντων

Ετικέτα για χαλάρωση

Περιγραφή του προϊόντος:

Η εκτύπωση βιβλίων χρώματος παρέχει την ιδανική λύση για την παραγωγή υψηλής ποιότητας χρωματικών υλικών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.Χρωματιστά μολύβια και άλλα χρωματικά υλικάΤα βιβλία μας είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο εξώφυλλου, συμπεριλαμβανομένων των χαρτοφυλλακών ή των σκληρών εξώφυλλων.Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκτύπωση με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειεςΕίτε ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο διασκέδασης ενός παιδιού είτε για μια δημιουργική εκδήλωση για έναν ενήλικα, η διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητική διακοσμητικήΟι λύσεις εκτύπωσης βιβλίων χρωματισμού είναι η τέλεια επιλογή..

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Τύπος βιβλίων χρωματισμού
  • Επεξεργασία του εξώφυλλου: ακτινοβολία UV, τυποποίηση με φύλλο, ανάγλυψη, αποτύπωση
  • Χάρτινο απόθεμα: Χάρτινο χωρίς επικάλυψη χωρίς ξύλο.
  • Σύνδεση: Επιστροφή χαρτιού, Σύνδεση σύρματος κλπ.
  • Τύπος εκτύπωσης: Όλοχρωμα
  • Υλικό: Χαρτί
  • Υλικά χρωματισμού: Χρωματιστά μολύβια, υλικά τέχνης
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Τεχνικές παραμέτρους
Βιβλία Χρωματισμού για Παιδιά και Ενήλικες Τύπος εξώφυλλου: Επισκευασμένο χαρτί/κατασκευασμένο χαρτί· Χάρτινο χαρτί: Χωρίς επίστρωση Χάρτινο χαρτί· Επεξεργασία εξώφυλλου: Ηλιακή ακτινοβολία, Σφραγισμός χαρτιού, Εκτύπωση, Αποτύπωση· Μέγεθος: Οποιοδήποτε μέγεθος· Σύνδεση: Επισκευασμένο χαρτί, Σύνδεση με σύρμα κλπ.Αριθμός σελίδων: 160, 200, 240pp κλπ. Ηλικιακό φάσμα: Παιδιά και ενήλικες. Τύπος εκτύπωσης: Πλήρες χρώμα.
 

Εφαρμογές:

Η εκτύπωση βιβλίων χρωματισμού είναι μια ιδανική επιλογή για είδη τέχνης, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων χρωματισμού, βιβλίων ζωγραφικής και βιβλίων χρωματισμού για παιδιά και ενήλικες.BSCIΗ ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1000 αντίτυπα και η τιμή κυμαίνεται από 1 έως 3 δολάρια ανά αντίτυπο.Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 εβδομάδες παραγωγήςΟι όροι πληρωμής είναι 1/3 με την παραγγελία, 1/3 με την έγκριση των αποδεικτικών στοιχείων και 1/3 με την παραλαβή των προκαταβολικών αντιγράφων.Το είδος των βιβλίων χρωματισμού είναι τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικεςΤο υλικό είναι χαρτί. Οι επιλογές επεξεργασίας κάλυψης είναι UV spot, τυποποίηση με φύλλο, ανάγλυψη, αποτύπωση.

 

Προσαρμογή:

Η εκτύπωση βιβλίων χρωματισμού προσφέρει υπηρεσίες προσαρμογής για όλες τις ανάγκες σας.ΔΙΣΝΕΙΟι τιμές ξεκινούν από 1-3 δολάρια ανά αντίγραφο, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.Τα βιβλία μας έρχονται συσκευασμένα σε κιβώτια εξαγωγής με όριο 16kg και μπορούμε να παραδώσουμε μέσα σε 2 εβδομάδες από την παραγγελία σαςΔεχόμαστε όρους πληρωμής του 1/3 με την παραγγελία, το 1/3 μετά την έγκριση των αποδεικτικών στοιχείων, και το τελευταίο 1/3 μετά την παραλαβή των προκαταβολικών αντιγράφων.Προσφέρουμε μια ποικιλία από θεραπείες κάλυψηςΤα εξώφυλλα μας είναι σε χαρτότυπη και σκληρή επιφάνεια και τα βιβλία μας μπορούν να έχουν μέχρι 240 σελίδες.όπως το χαρτί πίσω και η σύνδεση με σύρμαΤα βιβλία μας για χρωματισμό έρχονται με χρωματιστά φύλλα, υλικά τέχνης, χρωματιστά μολύβια, βούρτσους ζωγραφικής και πολλά άλλα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Εκτύπωση βιβλίων χρωματισμού Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης για τα προϊόντα μας.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σας παρέχει αξιόπιστες συμβουλές και βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε το καλύτερο από τα βιβλία σας για χρωματισμό.

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συμβουλές για όλες τις πτυχές της εκτύπωσης βιβλίων χρώματος.Από την επιλογή του σωστού χαρτιού μέχρι το να βεβαιωθούμε ότι τα χρώματα είναι τέλεια.

Υπηρεσίες εκτύπωσης

Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης για τα βιβλία σας.Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από επιλογές τελικής επεξεργασίας, όπως η τυποποίηση χαρτιού, ανάγλυφη, και πολλά άλλα.

Υπηρεσία πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή για την εκτύπωση βιβλίων χρωματισμού
Τα βιβλία χρωματισμού θα συσκευάζονται σε κιβώτια με επαρκές μαλακό υλικό για να προστατεύονται από ζημιές κατά τη μεταφορά.Θα χρησιμοποιήσουμε μια ποιοτική υπηρεσία αποστολής για να διασφαλίσουμε ότι τα βιβλία χρωματισμού παραδίδονται με ασφάλεια και εγκαίρως.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +14255030262